Reptéri transzfer vagy autókölcsönzés?

Amikor nyaralni megyünk, vagy csak utazunk valahova külföldre, általában a repülőtérre jutásra két elterjedt lehetőségünk van: reptéri transzfer vagy autó bérlése. Azt fogjuk cikkünkben megnézni, miért járunk jobban, ha a reptéri transzfert választjuk.

Nincs papírmunka

Az autóbérlés egyik legnagyobb hátránya, hogy nem annyiból áll, hogy kiválasztunk egy autót és vihetjük, hanem ki kell tölteni a bérléshez szükséges nyomtatványokat, papírokat. Reptéri transzfernél nincs ilyenre szükség, csak megrendeljük a transzfert, megérkezik, és már mehetünk is.

Nem kell ismeretlen helyen vezetni

Autó bérlésnél nekünk kell megoldani azt, hogy egyik helyről a másikra jussunk. Ha nem vagyunk ismerősek az adott helyen, akkor ez nehézségeket okozhat. Ezzel szemben a reptéri transzfer ezt a problémát megoldja helyettünk, a hivatásos sofőröknek köszönhetően.

Nincs felelősség

Ha autót bérelünk, akkor mi vállaljuk a felelősséget érte az utazás időtartamára. Ha összetörjük és nem kötöttünk biztosítást, nekünk kell megtéríteni a károkat. Ezzel szemben transzfer esetén a transzfer cégé minden felelősség, nekünk csak az utazását költségeit kell kifizetnünk, minden másról ők gondoskodnak helyettünk.