Lézeres ránctalanítás

Manapság az esztétikai orvostudománynak köszönhetően számos olyan lehetőségünk van, mellyel a bőr öregedését, ráncosodását lassíthatjuk. Az egyik ilyen lehetőség a mikropixeles lézeres ránctalanítás, amit be fogunk mutatni cikkünkben.

A legfontosabb, hogy a ránctalanító kezelés nem plasztika sebészeti eljárás, mégis tartós eredményeket produkál.

A kezelés során a lézer pontokban éri a bőrt, ami után kialakulnak a szinte láthatatlan sebek, melyek a bőr felületén gyorsan hámosodnak, a bőr alatt pedig összehúzzák a kötőszövetet, ezáltal feszesítve a bőrfelszínt. Nem csak feszesít, hanem egyúttal gyorsítja a bőr megújulási folyamatát is.

Annak ellenére, hogy nem plasztikai kezelésről van szó, bőrgyógyásszal történő konzultáció előzi meg a lézeres kezelést. A szakorvos határozza meg az adott bőrtípushoz tartozó ideális kezelést, megválaszolja a felmerülő kérdéseket. A szakorvosi konzultáció után először kisebb felületen tesztelik a lézert, hogy az elvárt hatást váltja-e ki, valamint, hogy a bőr hogy reagál a kezelésre. Ha minden megfelelőnek bizonyul, akkor elvégezhető a kezelés.

A kezelés előnyei közé tartozik, hogy mindenki személyre szabottan, a neki legmegfelelőbb kezelést fogja kapni. Emellett a lézeres kezelés a bőr természetes folyamatait erősíti, nem változtat az arcvonásokon, valamint nem hagy felismerhető nyomot.