Szigetvári programok

Szigetvári programokA nyári szabadtéri programok több városban is rendkívüli népszerűségnek örvendnek. A szervezők azt remélik, hogy nem lesz ez másképp az idén megrendezésre kerülő Szigetvári Nyári Esték Programsorozat alkalmával sem.

A programsorozat több olyan jellemzővel is rendelkezik, amely elnyerheti az emberek tetszését. Először is a programok mindenki számára teljesen ingyenesek. A második (vagy akár első) legfontosabb dolog, hogy a labdarúgó VB meccsei közvetítésre kerülnek és óriás LED fal segítségével, és a mérkőzések megtekintése a programok többi részéhez hasonlóan teljesen ingyenes, és nem csak a hétvégi programok mellett, hanem hét közben is nézhetők a meccsek itt.

A rendezvények biztonságát sem felejtették el a szervezők, így azt biztonsági szolgálat biztosítja.

A programokat tekintve rendkívül sokszínű és széles körű programokkal találkozhatunk, az első hétvégén pl. a motoroknak, kerékpároknak szentelik felvonulással, versenyekkel, kaszkadőr bemutatóval.

A második hétvége a ballagás, az iskola befejezésének témájában fog zajlani, valamint lesz néptánc bemutató, és a látogatók találkozhatnak Király Gábor válogatott kapussal is, aki élménybeszámolót és dedikálást fog tartani.

A rendezvénysorozat második felében a zene és a mulatságok lesznek előtérben, ekkor kerül megrendezésre a rendszeres SzigetváRock zenei fesztivál, valamint a mozsgói Kakasfesztivál is (a Szigetvár melletti településen). Természetesen a VB meccsek közvetítése az egész VB alatt menni fog, így akit ez érdekel a legjobban, nem fog lemaradni semmiről.