Ninja Warrior versenyek kezdőknek és haladóknak

Ninja Warrior versenyek kezdőknek és haladóknakA tévénézők meghódítása után egyre többen szeretnék kipróbálni magukat a Ninja Warrior versenyek világában. Szerencsére ma már nem csak a tv-műsorokba beválasztottak élvezhetik a versenyeket, hanem lehetőség van arra, hogy akár teljesen kezdők is belekóstolhassanak a Ninja versenyek világába.

A szervezett versenyek esetén van lehetőség több különböző versenytípus közötti választásra, így mindenki megtalálhatja azt, ami számára legjobbnak tűnik, amelyben legszívesebben szerencsét próbálna.

Az egyik ilyen versenytípus az akadály-futam. Az akadály-futamon lehetőség van 2-4-6 km-es távok közötti választásra, valamint gyerek, felnőtt és családi kategóriákban lehet megmérettetni magunkat. Az akadály-futam a kezdők számára a legjobb megoldás, ugyanis akárhányszor neki lehet futni az akadályoknak, a végén pedig az elért idő alapján rangsorolják a versenyzőket.

Választható még a ninja verseny is, amely, hasonlóan az akadály-futamhoz, gyerek felnőtt és családi kategóriákból áll. A különbség, hogy az elsőre nem teljesített akadályoknak nem lehet többször nekifutni, hanem a következő akadálytól kell folytatni a versengést ilyen esetben. A sikeresen teljesített akadályokat pontozzák, és az elért idővel együttesen határozzák meg a helyezést.

A ninja ügyességi vetélkedő a legprofibbak választása, nem csak akadályok, hanem ügyességi játékok is várják a résztvevőket. Fej-fej elleni küzdelemben zajlanak a versenyek, a nem teljesített akadálynak nem lehet újra nekifutni, hanem a következőtől kell folytatni a versenyt.