Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű egyedi?

A természetes gyémántok mind különböznek egymástól, azonban legtöbbször ezt csak nagyon közelről tudjuk észrevenni. Ahhoz, hogy egyedi eljegyzési gyűrűnk legyen, szükség van arra, hogy azt célirányosan válasszuk meg, tudhatjuk meg a http://www.karikagyurukell.hu/ webáruházból.

A gyémántgyűrűk rengeteg lehetőséget kínálnak arra, hogy egyedi gyűrűt készíttessünk/válasszunk, csak tudni kell, hogy mi alapján tehetjük egyedivé gyűrűnket.

Különleges gyémánt

A legegyszerűbb megoldás az egyedi gyűrűhöz, ha a gyémánt kiválasztására odafigyelünk. A legkönnyebben a gyémánt tisztaságának megválasztásával tudjuk egyedivé tenni a gyűrűt.

Másik lehetőség, hogy olyan gyémánt alakot választunk, ami kevésbé elterjedt. Ez különösen jó megoldás, ha úgy készíttetjük gyűrűnket, mert akkor olyat tudunk csináltatni, amilyet szeretnénk. Ha egy bolt vagy webshop kínálatából válogatunk, akkor nem mindig van lehetőségünk teljesen egyedi gyűrűt találni.

Jó megoldás az is, ha színes gyémántot választunk. Barna, sárga árnyalattal találhatunk gyémántot könnyen, mely el fog ütni az általánosan megszokott gyémántoktól, így egyedinek tekinthető.

Különleges gyűrű rész

Nem csak a befoglalt követ tudjuk egyedivé tenni, hanem választhatunk olyan gyűrűt (karikát), amely különleges. Erre a legjobb megoldás, ha nem a tradicionális sárga arany ötvözetet választjuk, hanem egyéb, kevésbé elterjedtet. Kedvelt egyedi gyűrűtípusok többek között a fehér arany vagy a platina. Nem csak az anyagot specializálhatjuk, hanem akár gravírozhatunk is a gyűrű részbe monogramot, vagy nevet, ezzel is egyedivé téve az eljegyzési gyűrűt.