Hogy tud a Gerard tető 50 éves garanciát ajánlani?

A Gerard tetők rohamos elterjedésének és népszerűségük növekedésének egyik alapja az 50 éves garancia, melyet a cég tetőire vállal. De vajon minek köszönhető ez a magabiztosság, hogy vállalni mernek 50 év garanciát egy tetőre? Cikkünkben ezt fogjuk megvizsgálni.

A Gerard acéllemezeket alucink ötvözettel vonják be, melyekhez hasonlót 30 évvel ezelőtt kísérleti céllal építettek be néhány helyre. Ezeket a tetők 30 év után is kifogástalan állapotban vannak, melyet nem csak szabad szemmel vizsgálnak meg, hanem laboratóriumi eszközökkel is folyamatosan felügyelve vannak, és lesznek is a jövőben. Mindkét tesztelési módban (laboratórium és élőben történő teszteknél is) ez az alumínium és cink ötvözet jobban teljesít minden tekintetben, mint a lehetséges lemez alternatívák.

A korrózóiállóságot nem csak az alumínium és cink ötvözete biztosítja, hanem emellett még az acéllemezeket mindkét oldalukon további műanyag bázisú védőbevonattal látják el, melyet a formára préselés után hordanak meg a lemez felületére.

Ha tetőr szeretne csináltatni, vagy meglévő tetőt felújíttatni, és megtetszett Önnek az 50 év garancia (25 év, teljesen időjárás-állósági, illetve további 25 év, arányosan csökkentett), valamint a Gerard tetők által nyújtott további előnyök, akkor felveheti a kapcsolatot az legnagyobb hazai Gerard tető forgalmazóval a http://www.gerard-tetofedes.hu weboldal segítségével.