Orvos-esztétikai kezelések

Orvos-esztétikai kezelésekAz orvos-esztétika olyan tudományág, ami a páciensek kinézetére (elsősorban a bőrre és az alakra) fókuszál, és többek között olyan problémákat kezel, mint a cellulit, a ráncok, a zsírpárnák, vagy a bőr elöregedése. Bejegyzésünkben néhány népszerű kezelés fogunk bemutatni a tudományág megoldásai közül.

Botox kezelés

A botox kezelés a ránctalanítás kedvelt eszköze. A készítmény folyékony állapotú, ezért egy nagyon vékony tű segítségével, apró adagokban injektálja a szakorvos a kezelendő területre. A kezelés elég gyorsan elvégezhető, általában csak 30 percre van rá szükség. A hatások néhány nappal a kezelés után jelentkeznek, és általában 3-4 hónapig tartanak, ami után újra el kell végezni a botox-kezelést, ha továbbra is élvezni akarod a ránctalan előnyöket.

Lézeres szőrtelenítés

A modern lézeres szőrtelenítéseknek köszönhetően nem kell a rendszeres gyantázással foglalkozni, hanem végleges megoldást találhatsz a problémára. Búcsút inthetsz a benőtt szőrszálaknak és a szőrtüsző gyulladásnak. A kezelés alatt nincs fájdalom, kellemetlen érzés, és a modern megoldások bármelyik testrész végleges szőrtelenítésére alkalmas.

Ajakfeltöltés

A hyaluronsav nemcsak a ráncok kisimítására, kitöltésére alkalmas, hanem az ajkak formálására, vastagítására is. A végeredményt tekintve teljesen nem helyettesíti a műtéti megoldásokat, mivel non-invazív beavatkozásról van szó, azonban nem jár idegen anyag testbe juttatásával, mivel a hyaluronsav az ajkakban, szervezetben természetes úton is jelen van.