Egyszerű kerti játékok, hogy lefoglald gyermekeidet

A nyári hónapokra nehéz lehet kitalálni, hogy mivel foglald le gyermekeidet. A benti elfoglaltságok mellé szükség van különféle kerti játékok beszerzésére, elkészítésére, hogy kihasználják a gyerekek a nyár adta lehetőségeket. Ilyen egyszerű kerti játékokat fogunk bemutatni, amivel feldobhatod gyermekeid nyári szünetét.

Mászófal

A saját mászófal elkészítése nem egyszerű feladat, de megoldható. Ha egyszer elkészült, a gyerekek évekig szeretni fogják. Arra kell figyelni, hogy a biztonsági előírásokat betartsd, a fal alatt puha terület (fő vagy homok) legyen, hogy az esések ne járjanak fájdalommal.

Kincsvadászat

Minden gyerek szereti a kertben, udvarban elrejtett kincseket keresgetni. Nem csak szórakoztató, de a közösségi aktivitást is előtérbe helyezni, mivel csoportosan könnyebb megtalálni az eldugott dolgokat.

Saját kerti hely építése

Egy másik közösségi foglalkozás lehet, ha a gyerekek saját maguknak építenek egy kis házat, helyet, ahol jól érezhetik magukat. Ehhez csak a szükséges eszközöket kell biztosítanod gyerekeid számára, és esetleg néha egy kis segítséggel kell szolgálnod, a többit az ő kreativitásuk megoldja majd.